KAMPANYALI ÜRÜNLER


12 Şubat 2011 Cumartesi


Döşeme Altı Ses Önleyici Politen Köpükler yazısı için yapılan eleştiriler, Döşeme Altı Ses Önleyici Politen Köpükler konusu ile ilgili yapılan açıklamaları bulabilirsiniz.

çatı izolasyon konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Son zaman­larda bir­çok binada ön plana çıkan ses yalı­tımı çözüm­leri, şimdi­lerde poli­ten köpük­lerle des­tek­le­ne­rek uygu­lama altına alınıyor.

çatı izolasyon konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Cli­map­hone lev­ha­la­rı­nın 0,7 mm ve 10 mm ara­sında üreti­le­rek bina­lara uygu­lan­dığı bu sis­tem, bu değer ara­lık­la­rı­nın yanında 10 mm’den 60 mm’ye kadar çıkma şansına sahip. 60 mm2e kadar üreti­len model­ler katlı bir yapıda üretime alı­nı­yor. Bunun yanında elas­tiki bir yapı ser­gi­le­yen poli­ten köpük­ler, çatlama, çizilme, bükülme ya da kırılma karşı bir­çok olum­suz duruma karşı daya­nık­lı­lık gös­te­ri­yor­lar. Diğer yan­dan bu ses yalı­tım ürünü, lami­nat parke, sera­mik ve şap gibi böl­ge­ler için özel üretime alı­na­bi­lir­ken, oldukça eko­no­mik bir ses yalı­tım sis­temi ola­rak kar­şı­mıza çıkıyor.

Döşeme Altı Ses Önleyici Politen Köpükler konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Poli­ten köpük ses yalı­tım sis­te­mi­nin özel­lik­leri ara­sında önce­likle göze­nek­le­ri­nin kapalı olması yer alı­yor. Bunun yanında yağ ve su gibi dış etken­lere karşı direnç gös­te­re­bi­len ürün, işleme alınma esna­sında kolay ve pra­tik çözüm­ler sunu­yor. Uygu­lan­dığı böl­ge­lerde ki tit­re­şimi en aza indir­ge­yen ürün, bir­bi­rin­den farklı renk seçe­nek­leri ile müş­te­ri­lere sunu­lu­yor. Ayrıca kolay şekil ala­bil­mesi ise başka bir avan­taj ola­rak görülüyor.

çatı izolasyonu için anlatılanlar, yalıtım malzemesi fiyatları nedir ne işe yarar gibi konulara burdan ulaşabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 01:04
Categories: Etiketler: , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>