KAMPANYALI ÜRÜNLER


12 Şubat 2011 Cumartesi


Akustik Panel Yalıtımı arama sonucunu sistemizde bulabilir, Akustik Panel Yalıtımı konusuna yapılan yorum ve makaleleri görebilirsiniz.

konuya girmeden Akustik Panel Yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir. İlk ola­rak 1949 yılında Amerika’da üreti­len akus­tik panel yalı­tım mal­ze­me­leri, içe­ri­ğinde orga­nik bir yapı bulun­dur­mak­ta­dır. Kavak ağacı lif­leri ve çimen­to­larda kul­la­nı­lan bağ­la­yıcı özel­lik­teki mad­de­ler­den olu­şan sis­tem, ısı ve basın­cın bir arada kul­la­nıl­ması ile üretilmektedir.

Akustik Panel Yalıtımı konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Akus­tik panel­ler doğal bir yapı içer­me­si­nin yanında, boya­na­bi­lir bir yapıda uygu­la­ma­lara alın­mak­ta­dır. Bu özel­liği saye­sinde iç mekan­larda gönül rahat­lığı ile kul­la­nı­la­bi­len ürün, oldukça hafif bir yapı bulun­dur­mak­ta­dır. Ayrıca aşın­ma­larda ve dar­be­lerde yük­sek oranda bir daya­nık­lı­lık sunan model­ler, ortamda bulu­nan ses­leri ise en aza indirgemektedir.

konuya girmeden Akustik Panel Yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir. Genel­likle deko­ra­tif yapıda üreti­len akus­tik panel­ler, blo­kaj ve kori­dor sis­tem­leri için bire­bir bir yalı­tım sis­temi ola­rak görül­mek­te­dir. Uygu­la­ma­larda pra­tik çözüm­ler sunan ürün, özel­likle aşın­ma­lara karşı dirençli olması ile ön plana çıkmak­ta­dır. Ayrıca özel yapısı saye­sinde üzerine yan­sı­yan ışığı yüzde 75 ora­nında geri yan­sıt­mak­ta­dır. Kırıl­ma­lara ve bükül­me­lere karşı dirençli bir yapıda bulu­nan model­ler, bir­çok yalı­tım sis­te­minde önce­likli uygulanmaktadır.

çelik çatı için için yapılan yorumlara bakabilir, ısı yalıtımı ile ilgili olarak daha çok bilgiye arşivimizden bakabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 02:34
Categories: Etiketler: , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>