KAMPANYALI ÜRÜNLER


13 Şubat 2011 Pazar


Karbon Takviyeli Mantolama başlıklı yazıda yayınladığımız verileri okuyabilir, Karbon Takviyeli Mantolama hakkında bilgiye sitemizi gezerek ulaşabilirsiniz.

meseleye girmeden dış yalıtım fiyatları ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Man­to­lama sis­tem­le­ri­nin her bina için uygu­lan­maya konul­duğu son zaman­larda, eğer böyle giderse uzman­lar Türkiye’de ki enerji tüke­ti­mi­nin yak­la­şık ola­rak yarı yarıya düşe­ce­ğini belirtiyorlar.

dış yalıtım fiyatları meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Kar­bon tak­vi­yeli yapı­lan dış cephe yalı­tım sis­tem­le­rin­den biri de neopor yalı­tım ürünü olu­yor. Bün­ye­sinde bulu­nan gra­fit ısı rek­tör­leri saye­sinde geliş­miş bir yalı­tım uygu­la­ması sunan ürün, ayrıcaEPS(Expanded Polist­ren) çeşit­le­rin­den biri ola­rak kar­şı­mıza çıkıyor. Neopor yalı­tım ürünü gri bir renge sahip­tir. Bu rengi alma­sı­nın sebebi ise içe­ri­ğinde yer alan gra­fit ısı ref­lek­tör­leri tara­fın­dan sağ­lan­mak­ta­dır. Bu arada neopor yalı­tım ürünü­nün içe­ri­ğin­deki gra­fit kısa bir bil verecek olur­sak, gra­fi­tin oldukça başa­rılı soğuk ve sıcak yan­sı­tıcı olma­sı­dır. Bu sayede hem yaz mev­si­minde hem de kış mev­si­minde iste­ni­len yalı­tım tam ola­rak sağ­lan­mış olur.

dış yalıtım fiyatları meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Neopor yalı­tım ürün­leri en düşük yoğun­luk­larda dahi 0.35 ilet­ken­ler gru­bu­nun özel­li­ğini gös­ter­mek­te­dir. Her yoğun­lukta ilet­ken­li­ğin bu sevi­yede kal­ması yalı­tım uygu­la­ması anında mal­ze­me­den tasar­ruf sağ­la­makta, uygu­la­nan lev­ha­nın ince olması halinde bile iste­ni­len yalı­tım sağlanabilmektedir.

dış yalıtım fiyatları meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Neopor yalı­tım ürünü oldukça başa­rılı bir yalı­tım sağ­la­ma­sı­nın yanında, eko­no­mik bir uygu­lama oluş­tu­ran özel­liğe sahip­tir. Ayrıca alev yürüt­me­yen bir özel­lik taşı­yan neopor yalı­tım ürünü, dar­be­lere ve zor­lan­ma­lara karşı oldukça daya­nıklı bir yapı gös­ter­mek­te­dir. Diğer yan­dan zaman içe­ri­sinde kalın­lı­ğında her­hangi bir değişme olmaz ve kalın­lık açı­sın­dan uzun yıl­lar sabit­lik gös­te­rir. Çevreci ve opti­mum derece sevi­ye­le­rinde nefes alma özel­liği gös­ter­mesi ter­cih sebebi olma­sını sağlar.

çatı izolasyonu açıklamasını yapan incelemeyi sizlere sunacağız, ısı izolasyonu konularımıza göz atabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 02:34
Categories: Etiketler: , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>