KAMPANYALI ÜRÜNLER


13 Şubat 2011 Pazar


İzobozz İle Eviniz Daha Güvenli Ve Sıcak isimli makale de yayınladığımız açıklamaları okuyabilir, İzobozz İle Eviniz Daha Güvenli Ve Sıcak hakkında bilgiye sitemizi gezerek ulaşabilirsiniz.

meseleye girmeden iç yalıtım ile alakalı bunları belirtmek gerekir. izo­BOZZile Yazın serin, kışın sıcak davet verici havayı yaşa­yın. Enerji kayıp­la­rını en aza indi­rip evi­ni­zin ve büt­çe­ni­zin key­fini çıkar­tın. Mükem­mel iç ısıyı gerek­tiği şekilde koru­mak için duvar­la­rı­nıza en üst sevi­yede R-Değeri kazandırın.

iç yalıtım meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim izo­BOZZile nem ve küf­len­meye karşı duvar­la­rın direnci art­tı­rın ve daha uzun ömürlü her zaman yeni gibi duran duvar­lara sahip olun.

İzobozz İle Eviniz Daha Güvenli Ve Sıcak meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim izo­BOZZyeni inşa edi­len bina­larda ve/veya son­ra­dan ıs yalı­tım kali­te­si­nin art­tı­rıl­ması gerekli görü­len, tasar­ruf hedefli, çevre dostu pro­je­lerde uygulanabilir.

meseleye girmeden İzobozz İle Eviniz Daha Güvenli Ve Sıcak ile alakalı bunları belirtmek gerekir. izo­BOZZ yapısı iti­bari ile, ısı yalı­tım özel­li­ği­nin yanı­sıra; var oluş boyunca en önemli doğal afet­ler­den birisi olan dep­reme karşı da bir önlemdir.

meseleye girmeden İzobozz İle Eviniz Daha Güvenli Ve Sıcak ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Dep­rem, yer­küre içe­ri­sin­deki kırık(fay) düz­lem­leri üzerinde biri­ken biçim değiş­tirme ener­ji­si­nin ani­den boşal­ması sonu­cunda mey­dana gelen yer­de­ğiş­tirme hare­ke­tin­den kay­nak­la­nan tit­re­şim­le­rin dal­ga­lar halinde yayı­la­rak geç­tik­leri ortam­ları ve yer­yü­zünü sars­ması olayıdır.

iç yalıtım meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Dep­rem­den korunma esası, yer­kü­re­nin esnek­lik gös­te­re­rek biçim değiş­tirme hare­ket­leri nedeni ile yapı­nın sar­sıl­ması, fakat sar­sılma esna­sında bina­nın stan­dart diren­ci­nin, kırılma nok­ta­sı­nın daha üst sevi­yere çeki­le­bil­mesi teme­line dayanır.

meseleye girmeden İzobozz İle Eviniz Daha Güvenli Ve Sıcak ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Stan­dart uygu­la­ması ile bera­ber, ısı yalı­tım özel­liği kaza­nan bina, ayrıca izoBOZZ’un esnek­lik değer­le­rin­den dolayı dep­rem esna­sında dağılma direnç nok­ta­sını da daha yuka­rıya çekmiş olur ve duva­rın daha fazla esnek­lik göz­te­rip, bir anda par­ça­la­na­rak, pat­la­ma­sını da önler.

İzobozz İle Eviniz Daha Güvenli Ve Sıcak meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim izo­BOZZ ve ben­zeri ürün­lerle dep­reme karşı daya­nık­lı­lık kazan­dı­rıl­mış duvar­la­rın, daya­nık­lı­lık­la­rı­nın 3 misli art­tığı laba­ra­tuar ortam­la­rında tes­pit edilmiştir.

çelik çatı açıklamasını yapan derlemeyi yayınlayacağız, su yalıtım malzemeleri fiyatları konularımıza bakmak isteyebilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 01:04
Categories: Etiketler: , , , , ,

 

0 yorum:

 
>