KAMPANYALI ÜRÜNLER


12 Şubat 2011 Cumartesi


İzobozz İle Eviniz Daha Güvenli Ve Sıcak aramasındaki sonuçları sitemizde görebilir, İzobozz İle Eviniz Daha Güvenli Ve Sıcak aramasıyla ilgili bilgileri elde edebilirsiniz.

meseleye girmeden iç yalıtım ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Isı yalı­tımda en önemli özel­lik hiç­bir ara­lık kal­ma­ya­cak şekilde bina­nın dışa­rı­dan ısı yalı­tım mal­ze­me­leri ile dona­tıl­ma­sı­dır ve sis­temi uygu­la­nır­ken, kiriş­ler, kolon­lar, pen­cere mer­kez­leri, duvar­lar, çıkma alt­ları dahil olmak üzere bir bütün ola­rak düşü­nü­le­rek uygu­la­maya geçil­me­li­dir. Yapı­larda en önemli ısı kaybı genel­likle kiriş ve kolon­larda olmaktadır.

iç yalıtım meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Düz­gün bir şekilde uygu­la­nan yalı­tım sis­tem­leri ile bir yapıda koroz­yon prob­le­mini bir daha yaşan­ma­ya­ca­ğını, bina yaşı­nın sabit­le­ne­ce­ğini ve ısı yalı­tı­mın ömrü­nün bina ömrüyle eşde­ğer ola­ca­ğını unutmamalıyız.

meseleye girmeden İzobozz İle Eviniz Daha Güvenli Ve Sıcak ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Enerji kayıp­la­rı­nızı en aza indir­mek, evi­ni­zin ve büt­çe­ni­zin key­fini çıkar­mak içinizo­BOZZile tanı­şın.izo­BOZZile yazın serin, kışın sıcak kon­foru yaşa­yın. izo­BOZZ kolay uygu­la­na­bi­lir­li­liği , nem ve küf­len­meye karşı duvar diren­cini artı­ran, bir kez uygu­lan­dık­tan sonra bina hayatı boyunca göre­vini devam etti­ren, bina­nı­zın ve büt­çe­ni­zin daimi dostu ve des­tek­le­yi­ci­si­dir. izo­BOZZ çevre dostu bir ürün­dür, uygu­la­mayı yapan ustaya ve kul­la­nı­cı­sına hiç­bir kan­so­re­jen etkisi olma­yan bir mal­ze­me­dir. Geri dönü­şüm özel­liği saye­sinde bina haya­tını devam ettir­diği süreceizo­BOZZüzerine düşen görevi yerine getirir.”

İzobozz İle Eviniz Daha Güvenli Ve Sıcak meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim 20–22°C sıcak­lık ve yüzde 50 bağıl nem değe­rine sahip olan ortam­larda müm­kün ola­bi­lir. Kış ayla­rında dış ortam sıcak­lık­ları 20°C’nin oldukça altında sey­re­der. Yaz ayla­rında ise hava sıcak­lık­ları 20°C’nin oldukça üstün­de­dir.

iç yalıtım meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Isıl enerji; yük­sek sıcak­lıklı ortam­dan düşük sıcak­lıklı ortama trans­fer olur. Bu nedenle yapı­larda; kışın enerji kayıp­ları, yazın ise isten­me­yen enerji kazanç­ları mey­dana gelir.

çatı yalıtım hakkında bilgileri sistemizde bulabilir, inşaat malzemeleri konusuna yapılan yorum ve yazıları görebilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 23:34
Categories: Etiketler: , , , , ,

 

0 yorum:

 
>