KAMPANYALI ÜRÜNLER


12 Şubat 2011 Cumartesi


İzobozz İle Eviniz Daha Güvenli Ve Sıcak başlıklı makale de yapılan açıklamaları değerlendirebilir, İzobozz İle Eviniz Daha Güvenli Ve Sıcak hakkında detaya arşivimizi kullanarak ulaşabilirsiniz.

meseleye girmeden çatı izolasyon fiyatları ile alakalı bunları belirtmek gerekir. İzoBOZZ ürünü­müz ayrıca; 7mm — 9mm — 10mm ve 14 mm ola­rak; sıcak-soğuk sıvı taşı­yan boru ve klima-havalandırma boru­ları üzerine uygu­la­maya son derece müsaittir.

meseleye girmeden çatı izolasyon fiyatları ile alakalı bunları belirtmek gerekir. İnsan­la­rın kon­forlu bir yasam süre­bil­me­leri; 20–22°C sıcak­lık ve yüzde 50 bağıl nem değe­rine sahip olan ortam­larda müm­kün ola­bi­lir. Kıs ayla­rında dış ortam sıcak­lık­ları 20°C’nin oldukça altında sey­re­der. Yaz ayla­rında ise hava sıcak­lık­ları 20°C’nin oldukça üstün­de­dir. Isı bir enerji türü­dür ve yük­sek sıcak­lıklı ortam­dan düşük sıcak­lıklı ortama trans­fer olur. Bu nedenle yapı­larda; kısın enerji kayıp­ları, yazın ise isten­me­yen enerji kazanç­ları mey­dana gelir. Bina içe­ri­sinde iste­nen kon­for orta­mı­nın sağ­la­na­bil­mesi için kış mev­si­minde kay­bo­lan ısının bir ısıtma sis­te­miyle kar­şı­lan­ması ve yaz ayla­rında kaza­nı­lan ısının bir soğutma sis­te­miyle iç ortam­dan atıl­ması gere­kir. Gerek ısıtma gerek soğutma işlem­leri için enerji harcanır.

çatı izolasyon fiyatları meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Yapı­larda ve tesi­sat­larda ısı kayıp ve kazanç­la­rı­nın sınır­lan­dı­rıl­ması için yapı­lan isleme “ısı yalı­tımı” denir. Tek­nik ola­rak, ısı yalı­tımı, farklı sıcak­lık­taki iki ortam ara­sında ısı geçi­şini azalt­mak için uygu­la­nır. Isı yalı­tımı yapa­rak bina­nın ömrünü uzat­mak, kul­la­nı­cıya sağ­lıklı, kon­forlu mekan­lar suna­bil­mek ve bina kul­la­nım aşa­ma­sında yakıt ve soğutma gider­le­rinde büyük kaza­nım sağ­la­mak mümkündür

İzobozz İle Eviniz Daha Güvenli Ve Sıcak meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim İnsan­la­rın yaşam kali­te­sin­den ve kon­fo­run­dan ödün ver­me­den, enerji tasar­rufu sağ­la­mak için alı­na­bi­lecek üç önlem var­dır. Bun­lar, yük­sek verimli cihaz­la­rın kul­la­nıl­ması, oto­mas­yon sis­tem­leri ve ısı yalı­tı­mı­dır. Bu üç önlem ara­sında ilk sırayı ise ısı yalı­tımı alır. Etkin bir ısı yalı­tı­mı­nın yapıl­ma­dığı bina­larda, enerji tüke­timi çok faz­la­dır. Hesap­la­ma­lar, etkin bir ısı yalı­tımı ile yapı­larda orta­lama % 50 enerji tasar­ruf edi­le­bi­le­ce­ğini ortaya koyuyor.

izolasyon köpük fiyatları meselesindeki tanımlar , cephe mantolama meselesini kapsayan verilere buradan bakabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 22:04
Categories: Etiketler: , , , , ,

 

0 yorum:

 
>