KAMPANYALI ÜRÜNLER


12 Şubat 2011 Cumartesi


İzobozz İle Eviniz Daha Güvenli Ve Sıcak konusu hakkında yazılmış olan yazılar, İzobozz İle Eviniz Daha Güvenli Ve Sıcak nasıl ve ne şekilde yapılabilir.

çatı izolasyon fiyatları konusuyla alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim İzoBOZZUzun çalış­ma­lar sonucu piya­saya sürü­len, tek işlemde tüm bina dışı yüzey­le­rinde, ara duvar, kat ara­ları ve çatıdaISI,SES, Nem izo­las­yonu ve Dep­rem direnci sağ­la­yan Jeoteks­til keçe­sı­nı­fında non-woven izo­las­yon ürünü­müz,İzoBOZZ‘u siz­lere tanıt­mak anlat­mak isti­yo­rum. Fiyat ola­rak makul, Isı yalı­tım değer­leri açı­sın­dan Makine Mühen­dis­leri Odası ve yapı dene­tim fir­ma­la­rı­nın kri­ter­le­rini sağ­la­yan ürünün U değeri 0,0336 W/m2K dir. İzoder mal­zeme lis­te­sinde 10.5.1 ola­rak sınıf­lan­dı­rıl­mış­tır. Bayın­dır­lık ve iskan bakan­lığı 2009 ve 2010 kata­log­la­rında 19.055/C21POZnuma­rası ve 04.608/4 raic koduyla yer almaktadır.

çatı izolasyon fiyatları meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim İzoBOZZ’un Uygu­la­yı­cı­sına ve/veya kul­la­nı­cı­sına hiç bir kan­se­ro­jen etkisi bulunmamaktadır.Oeko-Tex 100 Stan­dar­dında üretilmiştir.

meseleye girmeden İzobozz İle Eviniz Daha Güvenli Ve Sıcak ile alakalı bunları belirtmek gerekir. izo­BOZZher hangi bir kim­ya­sal gaz ile des­tek­len­me­miş ve tama­men %100 geri dönü­şüm mal­ze­me­sin­den imal edilmiştir.İnsan sağ­lı­ğına zarar ver­me­diği Oeko-tek100 bel­gesi ile kanıt­lan­mış­tır. Çevre ile dost bir izo­las­yon yalı­tım üründür.

meseleye girmeden çatı izolasyon fiyatları ile alakalı bunları belirtmek gerekir. İzoBOZZdiğer izo­las­yon sis­tem­le­rine göre; bina­lara getir­diği mini­mum ağır­lık. İnce­lik hafif­lik, uygu­la­mada; duvar­ları del­meyi gerek­ti­ren dübel kul­la­nıl­ma­ması, çift tuğla arası izole mal­zeme kul­la­nımı ve işci­lik­ten, kaba­sıva gerek­tir­me­me­sin­den dolayı, İzoBOZZ diğer izo­las­yon ürün­le­rin­den ayrı­lan bir yalı­tım mal­ze­me­si­dir. İzoBOZZ Yalı­tımda yeni döne­min simgesidir.

meseleye girmeden İzobozz İle Eviniz Daha Güvenli Ve Sıcak ile alakalı bunları belirtmek gerekir. İzoBOZZHer türlü bina izo­las­yon­la­rında , tek işlemde tüm bina dışı yüzey­le­rinde, ara duvar, kat ara­ları ve çatıdaISI,SES, Nem izo­las­yonu ve Dep­rem direnci sağ­la­yan izo­las­yon ürünü­müz kul­la­nım acı­sın­dan son derece uygun ve maddi acı­dan eko­no­mik ve uzun ömürlüdür.

standart izolasyon hakkinda elestrilerin , açiklamalarin yer ettigi bölümümüze bakabilirsiniz. Ayrica çatı izolasyon nedir seklindeki konularin çözümlerini isledik.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 20:34
Categories: Etiketler: , , , , ,

 

0 yorum:

 
>