KAMPANYALI ÜRÜNLER


10 Şubat 2011 Perşembe


Fugalı Mantolama Dış Cephe Kat Silme meselesindeki açıklamalar , Fugalı Mantolama Dış Cephe Kat Silme meselesini kapsayan verilere buradan bakabilirsiniz.

mantolama konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Fugalı man­to­lama sis­temi 3,5 cm kalın­lığa sahipEPSlev­ha­lar üstüne akri­lik ve bir­ta­kım mine­ral bazlı mal­ze­me­ler ile kap­la­nan bir dış cephe uygu­la­ması ola­rak kar­şı­mıza çıkmaktadır.

Fugalı Mantolama Dış Cephe Kat Silme konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim İsteğe bağlı ola­rak ter­cih edi­len boyut­larda üretim imkanı bulu­nan bu sis­temde, stan­dart mal­zeme boyut­ları 3,5 cm x 46 cm  x 200  cm olara üretil­mek­te­dir. Bu ölçü­lerde ter­cih­ler doğ­rul­tu­sunda deği­şe­bil­diği gibi fuga ara­lık­ları da genelde 18 cm ola­rak fugalılev­ha­la­rın bir­bi­rine geçe­bi­le­ceği şekilde mey­dana geti­ril­mek­te­dir. Yapı­lan bir­ta­kım test­ler sonu­cunda fugalı man­to­lama sis­tem­le­ri­nin bina­larda ortaya koy­duğu yalı­tım oran­ları yüzde 42 – 63 değer­leri ara­sında bir oran göstermektedir.

Fugalı Mantolama Dış Cephe Kat Silme konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Nor­mal man­to­lama lev­ha­sı­nın üzerine 25 ya da 50 cm ola­cak şekilde bir fuga açıl­ma­sı­nın ardın­dan uygu­lama yapı­lan bu sis­temde, uygu­la­maya alı­nan cep­he­ler oldukça deko­ra­tif bir görü­nüm kazan­mak­ta­dır. Diğer yan­dan fileli sis­tem­lerde fuga­lar, uygu­lama yapan usta tara­fın­dan açıl­ma­dığı tak­tirde hem düz­gün olması müm­kün değil, hem de mali­yeti artır­ması olası bir durum ola­rak kar­şı­mıza çıkmaktadır.

ses yalıtımı adına toparlanmış incelemeler, cephe mantolama yapılışı....

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 13:04
Categories: Etiketler: , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>