KAMPANYALI ÜRÜNLER


10 Şubat 2011 Perşembe


Son günlerde epeyce merak edilen meseleler içinde yerini alan Neopor Isı Yalıtım Levhası ile ilgili bu yazıyı hazırladık. Burdaki yazıda Neopor Isı Yalıtım Levhası ile alakalı olarak çok ilginç özelliklere yer ayırdık, işinize yarayacağını düşünüyoruz.

cephe mantolama konusuyla alakalı olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Neopor ısı yalı­tım sis­tem­leri düşük yoğun­luk içe­ren ve ısı ilet­ken­liği 035 gru­bunda olan bir yalı­tım ürünü konumundadır.

meseleye girmeden cephe mantolama ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Genelde man­to­lama uygu­la­ma­la­rına dahil edi­len bu lev­ha­lar,EPSyalı­tım lev­ha­ları ile aynı tek­nik avan­taj­ları içer­mek­te­dir. Genel özel­lik­leri ara­sında gös­te­ri­le­bi­lecek ilk özel­liği yük­sek oranda ısı yalı­tımı sağ­la­ma­sı­dır. Bunun yanında uygu­lanma aşa­ma­sında sonra değişme ve boyut­la­rında her­hangi bir esneme durumu ortaya çıkma­mak­ta­dır. Yani boyut­ları yıl­lar geçse de sabit kal­makta ve zaman boyun eğmemektedir.

cephe mantolama meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Uzman­lar neopor ısı yalı­tım lev­ha­ları için bina­lar ayakta kal­dığı sürece neopor lev­ha­la­rın yalı­tım özel­lik­le­rini devam etti­re­bi­le­cek­le­rini belirt­mekte ve uzun yıl­lar daya­nıklı bir yapı gös­terme özel­liği bulun­du­ra­bi­le­cek­le­rini öne sür­mek­te­dir­ler. Diğer yan­dan neopor lev­ha­lar ile ilgili belir­ti­len başka bir özel­lik ise yük­sek basınca karşı daya­nıklı olma­la­rı­dır. Uygu­la­ması kolay ve hafif olan bu yapı ayrıca tasar­ruf konu­sunda da oldukça etkili çözüm­ler sunan bir mal­zeme ola­rak kar­şı­mıza çıkmaktadır.

ısı yalıtımı incelemesi ile ilgili cevaplar, çatı yalıtım malzemeleri meleseli ile ilgili olarak yapılan ifadeleri inceleyebilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 13:04
Categories: Etiketler: , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>