KAMPANYALI ÜRÜNLER


10 Şubat 2011 Perşembe


Bu aralar yayginlasan Pak Siding Klasik hakkinda fikirler bu incelemede. Pak Siding Klasik ile alakali ziyaretçilerimizin elestrileri ile dahasini bu adreste bulabilirsiniz.

Pak Siding Klasik konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Bina­larda este­tik ve şık bir görü­nü­mün öncü­le­rin­den birin olan pak siding, bek­len­ti­le­rin üzerinde bir dış cephe kap­lama uygu­la­ma­sı­nın etki­le­yici ürün­le­rin­den biri ola­rak kar­şı­mıza çıkmaktadır.

konuya girmeden Pak Siding Klasik ile ilgili şunları söylemek gerekir. Yapı­larda este­tik duru­şun kali­teli bir işçi­lik ile ortaya koyul­duğu pak siding uygu­la­ma­ları, bina üzerinde ki her çeşit detay ile uyum­lu­luk sağ­la­yan bir yapı ola­rak bilin­mek­te­dir. Uzun ömürlü bir yapıya sahip olma­sı­nın yanında boya ve badana gibi uygu­la­ma­lara ihti­yaç duy­ma­yan pak siding sis­temi, kolay temiz­le­ne­bil­mekte ve her zaman ilk günkü duru­şunu korumaktadır.

Pak Siding Klasik konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Tuğla, beton, çelik konst­rük­si­yon ve ahşap bina­larda yapı ayırt etmek­si­zin kul­la­nım ala­nına sahip bu sis­tem, iklim şart­la­rına oldukça daya­nıklı olma­sı­nın yanında, esneme ve büzülme gibi oran­ları bulun­dur­ması saye­sinde kendi ken­dini her şekilde tolere etme özel­li­ğine sahip­tir. Ayrıca güneş­ten gelen ult­ra­vi­yole ışınlara karşı daya­nıklı bir yapı gös­te­ren sis­tem, ısın­mada yakıt tasar­rufu sağ­la­dığı gibi, soğutma işlem­le­rinde de dışa­rıda ki sıcak hava­nın yalı­tı­mını sağ­la­ya­rak serin bir ortam oluşturmaktadır.

ısı yalıtımı makalemiz şimdilik gözden geçirilmektedir, izolasyon yalıtım ile ilgili bunun dışındaki derlemelerimize yönemlenizi öneririz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 14:34
Categories: Etiketler: , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>