KAMPANYALI ÜRÜNLER


13 Şubat 2011 Pazar


İç Cepe Mantolama Nasıl Yapılır incelemesi yapacak olan makaleyi sizlere sunacağız, İç Cepe Mantolama Nasıl Yapılır kategorilerimize bir bakabilirsiniz.

meseleye girmeden İç Cepe Mantolama Nasıl Yapılır ile alakalı bunları belirtmek gerekir. (EPS,XPS,Taşyünü) Isı yalı­tım lev­ha­la­rı­nın yapı­la­rın duvar yüzey­le­rine yapış­tı­rı­lıp, dübel­le­nip, sıvan­ması ve boyanmasıdır.

ısı yalıtım malzemeleri fiyatları meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Yüzey toz ve yağ gibi yapış­mayı azal­tıcı mad­de­ler­den arındırılır,döküntülü ve kabar­mış yüzey­ler fır­ça­la­na­rak temizlenir.Isı yalı­tım lev­ha­la­rı­nın yapı­şa­cağı yüzey düz­gün hale getirilir.

meseleye girmeden İç Cepe Mantolama Nasıl Yapılır ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Yalı­tım lev­ha­la­rı­nın yapış­tı­rı­la­cak yüzünü tama­men kap­la­ya­cak şekilde yapış­tı­rıcı sürü­lür. Daha sonra bu yüzey taraklı mala ile taranır.Yapıştırma harcı uygu­lan­mış lev­ha­lar, lev­ha­lar ara­sında boş­luk kal­ma­ya­cak şekilde duvara yapıştırılır.

İç Cepe Mantolama Nasıl Yapılır konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Yapış­tırma işle­mine ilave lev­ha­la­rın sürek­li­li­ğini ve per­for­man­sını uzun ömürlü bir şekilde sür­dür­mesi için ısı yalı­tım lev­ha­la­rını dübellenir.

İç Cepe Mantolama Nasıl Yapılır konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Köşe­lerde rüz­gar ve su etki­leri ile lev­ha­lar arka­sında zamanla olu­şa­bi­lecek ayrılma risk­le­rini önle­mek ve düz­gün bir köşe oluş­tur­mayı kolay­laş­tır­mak köşe pro­fil­leri yerleştirilir.

konuya girmeden ısı yalıtım malzemeleri fiyatları ile ilgili şunları söylemek gerekir. Isı yalı­tım lev­ha­la­rı­nın üzerine ilk kat sıva atılır.İlk kat sıvayı hemen taki­ben, donatı filesi ilk kat sıva­nın üzerine hafifçe gömü­le­rek yerleştirilir.Sıva kuru­ma­dan ikinci kat sıva yapılır.

İç Cepe Mantolama Nasıl Yapılır konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Man­to­lama adı veri­len Dış Cephe Isı Yalı­tım Sis­tem­leri uzun yıl­lar önce­sin­den Avrupa ülke­le­rinde stan­dart­larla çerçe­ve­len­miş ve enerji tasar­rufu amaçlı kul­la­nıl­maya başlanmıştır.Ülkemize maale­sef gecik­meli gelen bu tasar­ruf sis­temi sebebi ile enerji satan bir ülke iken dışa­rı­dan enerji alan bir ülke konu­muna gel­miş bulunmaktayız.Yerküre üzerin­deki kay­nak­la­rın hızla tüke­til­diği düşü­nül­dü­ğünde tasar­ruf ted­bir­le­ri­mizi almak için daha fazla gecik­me­me­miz gerek­li­liği açıkça görülmektedir.

daha önce su izolasyon malzemeleri fiyatları ile alakali makaleler paylasmistik bu sektörde çok uzun zamandir faaliyet gösteren bir sirket de yalıtım malzemeleri fiyatları. ısı yalıtım malzemeleri fiyatları tarzi ihtiyaçlari bu kurumdan alabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 14:34
Categories: Etiketler: , , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>