KAMPANYALI ÜRÜNLER


13 Şubat 2011 Pazar


İç Cephe İzolasyonu adlı incelememize göz atabilir, İç Cephe İzolasyonu detaylar için ise arşivimizi inceleyebilirsiniz.

su yalıtım meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Yalı­tım sis­tem­le­ri­nin oldukça önem kazan­dığı son gün­lerde, iç ve dış cephe izo­las­yon­ları bir­çok binaya uygu­lanma aşa­ma­sın­da­dır. Geniş bir yel­pa­zede sunu­lan yalı­tım ürün­leri, kendi içe­ri­sinde bir­çok dala ayrıl­makta ve bek­len­ti­lere göre işleme alınmaktadır.

İç Cephe İzolasyonu meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Bu yalı­tım seçe­nek­le­rin­den biri de iç cephe izo­las­yon yön­te­mi­dir. Bu yön­temde en verimli mal­zeme ola­rak Sprey­man sprey poli­üre­tan uygu­la­ması kul­la­nıl­mak­ta­dır. Uygu­lama alan­ları ara­sında duvar­lar, pen­ce­re­ler ve kapı bağ­lan­tı­ları yer almak­ta­dır. Bu böl­ge­lere uygu­la­nan iç cephe izo­las­yon yön­temi ısı kay­bını büyük oranda engel­ler­ken, özel­likle bina­la­rın iç yüzey­le­rine uygu­lan­ması ile oldukça etkili sonuç­lar ortaya çıkarmaktadır.

meseleye girmeden İç Cephe İzolasyonu ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Spray­man sprey poli­üre­ta­nın köpük işlemi aşa­ma­sın­dan sonra, üst kıs­mına ade­rans artı­mını ger­çek­leş­tir­mesi için solis­yon sürül­mek­te­dir. Bunun yanında 1 – 1.5 cm kalın­lı­ğında fileli alçı­nın yapıl­ması da aynı sonucu vere­bil­mek­te­dir. Daha sonra alçı pla­ka­lar monte edi­le­rek derz bandı çeki­len yön­temde, alçı­nın ardın­dan iç cephe boyası ile işlem sonuca ulaş­mak­ta­dır. Diğer yan­dan iç cephe izo­las­yo­nu­nun ona­rıma giren bina­larda uygu­lan­dığı anda, binada parke, pen­cere ve tavan kar­ton­pi­yeri bulu­nu­yorsa bu böl­ge­le­rin mas­ke­leme altına alın­ma­sına oldukça dik­kat edilmektedir.

mantolama malzemeleri elestrilerin , örneklerin yer ettigi bölümümüze bakabilirsiniz. Bunun yaninda ses yalıtımı tanimi nedir seklindeki konularin çözümlerini vermeye çalistik.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 13:04
Categories: Etiketler: , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>