KAMPANYALI ÜRÜNLER


10 Şubat 2011 Perşembe


Asma Tavan Isı Yalıtım Sistemleri konusu hakkında hazırlanmış yazılar, Asma Tavan Isı Yalıtım Sistemleri nasıl yapılabilir.

konuya girmeden inşaat malzemeleri ile ilgili şunları söylemek gerekir. Asma tavan ısı yalı­tım sis­tem­leri ışığı yan­sı­tıcı bir özel­lik içer­me­siyle de, mekan­lara giren ışığın en verimli şekilde kul­la­nıl­ma­sına ola­nak sağ­la­mak­ta­dır. Bu sayede uygu­lama altına alın­dığı ortam­larda en az enerji tüke­ti­mini sağ­la­makta ve işlet­me­lere maddi açı­dan kat­kıda bulun­mak­ta­dır. Tüm bun­la­rın yanında üretim anla­rında sağ­la­nan ısı ile­tim direnci ile asma tavan ısı yalı­tım sis­tem­leri, mev­cut ısının korun­ma­sını sağ­lar ve ne içe­ride ki ısıyı dışa­rıya ne de dışa­rıda ki ısıyı içe­riye aktar­mak­ta­dır ve bu nedenle her­hangi bir sir­kü­las­yon bulun­ma­yan ısı yalı­tı­mında en işlev­sel sis­tem­ler­den biri ola­rak kar­şı­mıza çıkmaktadır.

çatı izolasyonu ile ilgili ziyaretçilerimize bir kaç resim gösteriyor, izolasyon malzemesi fiyatları ile alakalı örnekler sunuyoruz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 02:34
Categories: Etiketler: , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>