KAMPANYALI ÜRÜNLER


14 Şubat 2011 Pazartesi


Islak Zeminler ve Teras Kısımları meselesinde için yapılan açıklamalara göz atabilir, Islak Zeminler ve Teras Kısımları için daha fazla detaya arşivimizden ulaşabilirsiniz.

Islak Zeminler ve Teras Kısımları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Yapı­la­rın zemin­le­rine ve çatı­la­rına su yalı­tım sis­tem­le­riyle kesin ve sağ­lıklı çözüm­ler geti­ri­le­bil­mek­te­dir. Bu konuda bir­ta­kım alter­na­tif­ler genel ola­rak denen­mek­te­dir, ancak bu yön­tem­ler kalıcı çözüm­ler sunamamaktadır.

konuya girmeden Islak Zeminler ve Teras Kısımları ile ilgili şunları söylemek gerekir. Özel­likle basit zift ve asfalt gibi mal­ze­me­ler bu kısım­lara çözüm ola­ma­mak­ta­dır. Yapı­lan bu uygu­la­ma­lar mas­raflı olma­sı­nın yanında iler­le­yen zaman­larda da bir­ta­kım ona­rım işleri ortaya çıkar­mak­ta­dır. Yapı­la­rın bu kısım­la­rı­nın korun­ması oldukçaönemli bir boyutta olduğu için sağ­lıklı ve kalıcı çözüm­le­rin sunul­ması gerek­mek­te­dir. Bu durum içinse izo­topLM-100mal­ze­mesi oldukça ide­al­dir. Zor hava şart­ları ve kalıcı çözüm­ler sunan bu mal­zeme, tek kom­po­nent­ten olu­şan ve kul­la­nım için hazır olan bitüm-kauçuk ürünü­dür. Yapısı ola­rak yüzde 2200 oran­la­rında esnek­lik sağ­la­mak­ta­dır. Ayrıca yapış­tı­rıl­mak iste­diği yüzeyde oldukça başa­rılı sonuç­lar ortaya koy­mak­ta­dır. Diğer yan­dan rutu­bet tut­ma­yan bir yapısı olması yanında, iler­le­yen zaman­larda da ona­rım sorun­ları ile karşılaşılmamaktadır.

daha önceki yazilarimizda da yalıtım fiyatları ile alakali makaleler paylasmistik bu sektörde yillandir faaliyet gösteren bir kurulus da dış yalıtım fiyatları. cephe mantolama tarzi ihtiyaçlari bu sirketten alabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 13:04
Categories: Etiketler: , , , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>