KAMPANYALI ÜRÜNLER


14 Şubat 2011 Pazartesi


Söve uygulamaları makalesi için yapılmış eleştiriler, Söve uygulamaları meleseli ile ilgili hazırlanan ifadeleri bulabilirsiniz.

konuya girmeden izolasyon malzemeleri fiyatları ile ilgili şunları söylemek gerekir. Isı yalı­tımsis­tem­le­rin­den biri de söve… Oldukça hafif ve mali­yeti düşük olansöve, çok daya­nık­lı­dır ve geniş ürün çeşi­diyle alter­na­tif­ler sunar. Su geçir­mez, kışın ağır şart­la­rına, yazın kavu­rucu sıca­ğına daya­nır. Çok kolay uygu­la­nır, elas­tik­liği saye­sinde çatla­maz ve kırıl­maz. İste­nirse dış cephe boyası ile gönül rahat­lı­ğıyla dile­nen renge boya­na­bi­lir. Çok hafif, çok uygun fiyat­taki söve deko­ra­tif cephe kap­lama, modern ve şık görün­tü­süyle de çok ter­cih edi­len bir sis­tem. Müte­ah­hit­ler, mimar­lar, yapı şirket­leri sadece yeni bina­la­rın değil eski bina­la­rın dış cephe kap­la­ma­la­rını, pen­cere ve kapı mer­kez­le­rini söve uygu­la­ması ile koruma altına alı­yor. Söve fiyat­ları model­le­rine göre deği­şe­bi­li­yor ama met­re­tül üzerin­den hesap­la­nı­yor. Yalı­tım özel­likli, eps ve xps stra­for mal­ze­me­le­rin­den imal edi­len ve üstü reçi­neyle kaplı olan söve, son derece este­tik bir cephe akse­suar mal­ze­mesi… Modern çağın modern yapı­la­rını inşa eden mimar­lar ve mühen­dis­ler, inşaat sek­tö­ründe artık daha fazla söve uygu­la­ma­sını ter­cih edi­yor, hem yalı­tım sağ­lı­yor ve hem de este­tik kazan­dı­rı­yor. Çeşitli mal­ze­me­ler­den imal edi­len hazır söve­ler oldukça este­tik ve çok uygun fiyatta. Söve tasa­rımı ile ima­lat ve mon­tajı konu­sunda yapa­ca­ğı­nız araş­tır­ma­lar sonucu fir­ma­nıza karar verin, sonra haya­li­ni­zin ger­çek­leş­me­sini bek­le­yin. Sadece dış cephe uygu­la­ma­ları değil kapı ve pen­cere söve­leri de çeşitli model­lerde ve büyük­lük­lerde üreti­li­yor. Yağışla bera­ber ken­dini yıkama özel­li­ğine sahip özel boya­lar ter­cih edil­mesi halinde, söve­ler daha geç kir­le­ni­yor. Site­mizdesöve uygu­la­ma­larıile ilgili gün­cel, yeni konu­la­rada yer verilecektir.

dış yalıtım fiyatları incelemesi yapacak olan derlemeyi sizlere sunacağız, izolasyon malzeme fiyatları başlıklı yazılarımıza bir bakabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 14:34
Categories: Etiketler: , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>