KAMPANYALI ÜRÜNLER


11 Şubat 2011 Cuma


Son zamanlarin popüler konularindan olmus olan Çatı Kaplama Sandviç İsopanel ile ilgili yorumlar burada. Çatı Kaplama Sandviç İsopanel için kullanicilarimizin elestrileri ve dahasini burdan görebilirsiniz.

konuya girmeden izolasyon fiyatları ile ilgili şunları söylemek gerekir. İsopa­nel çatı kap­lama ürünü ile ısı ve ses yalı­tı­mında oldukça kali­teli bir yalı­tım ortaya koya­bi­lir­si­niz. Dünya gene­linde ki bir­çok ülkede çatı yalı­tım ürünü ola­rak kul­la­nı­lan sand­viç iso­pa­nel yalı­tım ürünü, yay­gın bir kit­leye hitap etme­siyle son dönem­le­rin en fazla ter­cih edi­len ürünü olmuştur.

izolasyon fiyatları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Sanayi böl­ge­le­rinde, askeri karar­gah­larda, garaj­larda, soğuk hava depo­la­rında, spor tesis­le­rinde, han­gar­larda, konut­larda ve bun­lara ben­zer büyük mekan­larda kul­la­nıma müsait olan iso­pa­nel, çatı kap­lama ola­rak kul­la­nıl­ma­sı­nın yanında duvar ve tavan gibi böl­ge­lerde de oldukça yük­sek oranda verim sağlamaktadır.

izolasyon fiyatları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Hava kir­li­li­ğine engel oluş­tu­ran sand­viç iso­pa­nel, ayrıca çevre dostu bir kim­liğe sahip olması ile bilin­mek­te­dir. Bunun yanında isteğe bağlı ola­rak boy ve ebat­larda üretimi müm­kün­dür. Diğer yan­dan kırıl­maz, bozul­maz, pas tut­maz ve uzun yıl­lar kul­la­nıma imkan tanı­mak­ta­dır. Bulun­duğu ortam­larda rutu­bet oluş­tur­maz­ken, kolay taşıma ve kolay monte özel­lik­leri bulun­mak­ta­dır. Son ola­rak sand­viç iso­pa­nel­le­rin her iki yüzü de filmle donatılmaktadır.

yalıtım fiyatları yazımız şimdilik gözden geçirilmektedir, yalıtım malzemesi fiyatları için diğer incelemelerimize bakmanızı öneririz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 05:34
Categories: Etiketler: , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>