KAMPANYALI ÜRÜNLER


11 Şubat 2011 Cuma


Doğal Taş Kaplama Uygulamaları başlıklı incelememize göz atabilir, Doğal Taş Kaplama Uygulamaları daha fazlası için sitemizi inceleyebilirsiniz.

Doğal Taş Kaplama Uygulamaları meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Son zaman­la­rın oldukça dik­kat çekici deko­ra­tif ürün­leri ara­sında yer alan Art­ke­nik Deko­ra­tif Taş Şirketi tara­fın­dan üreti­len doğal taş kap­la­ma­lar, este­tik ve şık görü­nü­mün öncüsü ola­rak 10 yılı aşkın bir süre­dir bir­çok binaya uygulanmaktadır.

dış cephe yalıtımı meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Firma doğal taş üretim­le­rini yak­la­şık 4000 m2’lik özel alanı içe­ri­sinde ger­çek­leş­tir­mekte ve bir günde orta­lama 1200 m2’lik doğal taş üretim­leri yap­mak­ta­dır. Doğal taş kap­la­ma­lar, beto­narme, sıva, ahşap yüzey ve man­to­lama bulu­nan alan­lar üzerine oldukça kolay bir şekilde uygu­la­na­bil­mek­te­dir. Bunun yanında orta­lama ağır­lığı 35 kilog­ram civar­la­rında olan bu deko­ra­tif ürün­ler, 2 cm ve 2.5 cm kalın­lık­ları ile üretilmektedirler.

meseleye girmeden dış cephe yalıtımı ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Doğal taş kap­la­ma­lar deko­ra­tif olma­la­rı­nın yanında renk sol­ması gibi prob­lem­ler ortaya çıkar­maz­lar. Bunun yanında bir­ta­kım çözün­me­lere karşı oldukça dirençli bir yapı gös­te­rir­ler­ken, donma gibi sorun­larda da bina­ları koruma altına almak­ta­dır­lar. Doğal taş kap­la­ma­lar hızlı ve pra­tik uygu­la­ma­nın her zaman odak nok­ta­sın­da­dır­lar. Gerek zaman­dan gerekse eko­no­mik bakım­dan tasar­ruf etme şansı sunar­lar­ken, mon­taj bakı­mın­dan da bir­ta­kım alter­na­tif çözüm­ler ortaya koymaktadırlar.

Son zamanlarda oldukça gündeme gelen konular arasında bulunan yalıtım izolasyon için bir makale yazdık. Bu yazıda ısı yalıtım levhası fiyatları ile ilgili olarak çok farklı noktalara değindik, umarız beneğenirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 04:04
Categories: Etiketler: , , , , ,

 

0 yorum:

 
>