KAMPANYALI ÜRÜNLER


11 Şubat 2011 Cuma


Siliko Silikat Dış Cephe Kaplama ve benzeri meselelerle ilgili açıklamalar bulabilir, Siliko Silikat Dış Cephe Kaplama örneklerinden oluşan görsellere bakabilirsiniz.

Siliko Silikat Dış Cephe Kaplama konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Dış cephe kap­lamaları­nın yeni çözüm­leri ara­sında bulu­nan siliko sili­kat dışcephe kap­lamaürünü, reçine bir­le­şimi saye­sinde mine­ral içe­rikli yüzey­lere bir­ta­kım mole­kü­ler ağlarla bağ­latı kura­bi­len ve bunun aka­binde yük­sek bir ade­rans ortaya koyan bir mal­zeme ola­rak kar­şı­mıza çıkmak­ta­dır. Siliko sili­kat su buharı geçir­gen­li­ğine ve su çekmeme özel­li­ğine sahiptir.

Siliko Silikat Dış Cephe Kaplama konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Ayrıcasiliko sili­katdış cephe ürünü bün­ye­sinde yer alansili­katreçi­nesi saye­sinde sili­si­fi­kas­yon gös­te­rir. Bu nedenle mine­ral içe­rikli yüzey­lere oldukça yük­sek bir tutunma oranı sağ­lar. Bunun yanında tutun­duğu yüzeyde bir­ta­kım çözün­me­ler oluş­tur­ma­yan ürün, kris­tal yapıda bile­şik­ler oluş­tu­ra­rak bu özel­liği ortaya koyar. Bu özel­lik saye­sinde ise uzun yıl­lar kul­la­nım imkanı sunar.

konuya girmeden izolasyon malzeme fiyatları ile ilgili şunları söylemek gerekir. En ideal son kat yalı­tım ürün­leri ara­sında gös­te­ri­len siliko sili­kat dış cephe kap­la­ma­ları, yeni bir kap­lama tek­no­lo­jisi olma­sıyla ün yap­mış­tır. Bunun yanında yapı­lara sun­duğu ayrı­ca­lık­lar ve çözüm­ler yeni tek­no­lo­jiye göre düzen­len­miş­tir. Diğer yan­dan siliko sili­kat taş yünü ısı yalı­tım pla­ka­ları ile de aynı anda kul­la­nı­la­bi­lecek şekilde oluş­tu­rul­muş ve bu sayede de oldukça kali­teli çözüm­ler ortaya koy­duğu görülmüştür.

yalıtım malzemeleri fiyatları adlı yazıda yapılan yorumları inceleyebilir, cephe mantolama için daha çok bilgiye sitemizi gezerek ulaşabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 04:04
Categories: Etiketler: , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>