KAMPANYALI ÜRÜNLER


13 Şubat 2011 Pazar


daha önce Isı yalıtım strafor hakkinda bildiklerimizi sizlerle paylasmistik. Isı yalıtım strafor da bu alanda hizmet verenler arasinda yer aliyor. Isı yalıtım strafor gibi ürünleri bu sirketten alabilirsiniz.

Isı yalıtım strafor meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Isı yalı­tımsis­tem­leri içe­ri­sinde sıkça ter­cih edi­len yön­tem­ler­den biri destra­for… Dün­yada bugünstra­forpek çok alanda kul­la­nı­lı­yor. En çok kul­la­nıl­dığı alan­lar­dan biri de bina­la­rın ısı yalı­tım sis­temi… Hazır olan geti­ri­len stra­for pla­ka­lar, son derece az bir zamanda binaya uygu­la­nı­yor, içinde çimento olma­dı­ğın­dan zarar­sız bir mal­zeme… Ülke­mizdestra­forfiyat­ları, pek çok şeye göre deği­şi­yor.Stra­for(EPS) mal­ze­me­nin kul­la­nı­la­cağı alan­dan, mal­ze­me­nin kali­te­sine kadar pek çok şeystra­forköpük fiya­tını etki­li­yor. Fiyat belir­le­mek için önce­sinde keşif yap­tır­mak şart.Stra­for­lar, nerede uygu­la­na­cak ise o yoğun­lukta üreti­le­bi­li­yor. Böy­lece hem mal­zeme isra­fı­nın ve hem de yük­sek mali­ye­tin önüne geçi­li­yor. Şayetstra­for ısı yalı­tımımak­sa­dıyla kul­la­nı­la­cak ise met­re­küpte on beş ila otuz kilog­ram yoğun­lukta stra­for üreti­li­yor. Son derece hafif olan, kolay işle­nen ve geniş bir kul­la­nım ala­nına sahip olan stra­for köpük, su emme özel­li­ğiyle de dik­kat çeki­yor. Stra­foru oluş­tu­ran mal­ze­me­le­rin suda çözül­me­yip, eri­me­yen tür­den oluşu, ısı yalı­tı­mı­nın yanı sıra su yalı­tımı da sağ­lı­yor ve duvar­la­rın su geçir­me­sini önlü­yor. Stra­for­lar bugün nor­malstra­forve alev yürü­me­yen stra­for şeklinde 2 çeşit üreti­li­yor.Stra­forkısa süreli ola­rak yüz san­tig­rat dere­celi sıcağa daya­nık­lı­dır. Uzun sürede ise yet­miş beş ila sek­sen beş san­tig­rat derece sıcak­lığa daya­na­bi­lir. Ayrıca eksi yüz sek­sen dere­ceye de daya­nır. Bu sayede oldukça soğuk yapı­lar için de uygun bir mal­zeme çeşi­di­dir. Çok uzun ömürlü olan stra­for, sanı­la­nın aksine uygu­lan­dığı alan­larda zamanla yok olmaz.

su izolasyon malzemeleri fiyatları arama sonucunu sistemizde bulabilir, izolasyon fiyatları konusuna yapılan yorum ve makaleleri bulabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 07:04
Categories: Etiketler: , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>