KAMPANYALI ÜRÜNLER


13 Şubat 2011 Pazar


Vermikulit Yanmaz Paneller ile ilgili yapılan tanımlamalara bakabilir, Vermikulit Yanmaz Paneller için daha çok bilgiye arşivimizden bakabilirsiniz.

dış cephe meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Ver­mi­ku­lit yan­maz panel­ler Ther­max fir­ması tara­fın­dan üretil­mek­te­dir. İnor­ga­nik bağ­la­yıcı mad­de­le­rin bir­leş­me­sin­den mey­dana gelen hafif ve asbes­tiz (ısın­maya, kim­ya­sal içe­rik­lere ve aşınma durum­la­rına karşı lif yapılı bir mine­ral) içe­rikli yapı olmaktadır.

Vermikulit Yanmaz Paneller meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Yan­maz Ver­mi­ku­lit panel­ler ebat­ları bakı­mın­dan oldukça üstün sta­bil bir yapı oluş­tur­mak­ta­dır. Genel­likle düz­gün yüzey­lere ve büyük oranda haki­mi­yet kura­bi­len yapı­sıyla bir­çok alana uygu­lan­mak­ta­dır. Ver­mi­ku­lit panel­ler 1.5 saat­ten 4 saate kadar yan­gına karşı daya­nık­lı­lık gös­te­re­bil­mek­te­dir. İç mekan­larda kul­lan­mak iste­yen­ler içinde kolay­lık­lar sağ­la­yan Ver­mi­ku­lit, üzerine lami­nat par­ke­ler döşe­ne­rek iç mekan­larda da kul­la­nı­la­bil­mek­te­dir. Çeşitli kalın­lık­larda üretime sunu­lan model­ler, her koşula uyum­lu­luk gösterebilmektedir.

dış cephe meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Genelde asma tavan, bölme duvar­lar, elekt­rik kab­lo­la­rı­nın yer aldığı kanal­lar, hava­lan­dırma boş­luk­ları, yan­gın kapı­ları, bir­çok sayıda dam­per, döşe­me­ler ve çelik konst­rük­si­yon­la­rın üzerin­deki yan­gın yalı­tım­ları için kullanılmaktadır.

meseleye girmeden dış cephe ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Nötr bir kim­ya­sal olan Ver­mi­ku­lit yan­maz panel­ler, koroz­yona sebe­bi­yet ver­me­yen ve boya, tut­kal gibi mal­ze­me­lere uyum­lu­luk gös­ter­mek­te­dir. Hafif ve uzun ömürlü bir yapıya sahip olan panel­ler, belirli oranda su emme kapa­si­tesi olduğu için suya bat­ma­makta, ardın­dan da kuru­tu­lup yeni­den kul­la­nıma sunu­la­bil­mek­te­dir. Ken­disi için özel üreti­len tut­kal ve vida­lar ile bir­leş­ti­ril­mek­te­dir­ler. Ayrıca uygu­lama aşa­ma­sında oldukça pra­tik ve kolay işle­ne­bi­lir bir yapı ortaya koymaktadır.

daha önce dış cephe kaplamaları hakkinda bildiklerimizi sizlerle paylasmistik. su izolasyon malzemeleri fiyatları da bu alanda hizmet verenler arasinda yer aliyor. çatı izolasyonları gibi ürünleri bu firmadan temin edebilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 08:34
Categories: Etiketler: , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>