KAMPANYALI ÜRÜNLER


13 Şubat 2011 Pazar


Yalıtımda Akustik Paneller makalesi için yapılmış yorumlar, Yalıtımda Akustik Paneller konusu ile alakalı hazırlanan açıklamaları bulabilirsiniz.

meseleye girmeden Yalıtımda Akustik Paneller ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Akus­tik panel­ler ilk ola­rak 1949 yılındaABD’de üretime geçi­ril­miş­tir. İçeri­ğinde orga­nik kavak ağacı lif­le­ri­nin ve çimen­to­la­rın yapı­sında kul­la­nı­lan bağ­la­yı­cı­la­rın yer aldığı bir yalı­tım sis­temi olmak­ta­dır. Üretimi ayrıca ısı ve basın­cın bir araya geti­ril­me­sin­den oluşmaktadır.

çatı malzemeleri meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Panel­ler özel­likle doğal bir yapı bulun­du­rur­ken, boya­na­bi­lir yapı­sıyla da iç mekan­lara uygu­la­na­bil­mek­te­dir. Hafif olma­sı­nın yanında, aşınma ve dar­be­lere karşı koruma oluş­tur­mak­ta­dır. Diğer yan­dan ses­le­rin en aza indir­gen­mesi ile ses yalı­tı­mında geçir­gen­liği olukça az bir ürün­dür. Deko­ra­tif yapısı her böl­geye uygu­lanma şansı vermektedir.

Yalıtımda Akustik Paneller meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Asma tavan­lar, duvar kap­la­ma­ları, çatı sis­tem­leri, blo­kaj sis­tem­leri ve kori­dor bölüm­le­rinde kul­la­nı­lan akus­tik panel­ler, aleve karşı daya­nıklı bir yapı­da­dır. Pra­tik uygu­la­na­bil­me­si­nin yanı sıra, aşın­ma­lara karşı oldukça büyük bir direnç gös­ter­mek­te­dir. Diğer yan­dan yüzde 75 ışık yan­sıtma özel­liği bulu­nur­ken, kırıl­ma­lara karşı gayet daya­nıklı bir ürün olmaktadır.

ısı yalıtım fiyatları hakkinda yorumlarin ve açiklamalarin bulundugu bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Ayrica izolasyon malzemeleri fiyatları nasil bir seydir gibi sorularin cevaplarini da aradik.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 10:04
Categories: Etiketler: , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>