KAMPANYALI ÜRÜNLER


9 Şubat 2011 Çarşamba


İzolasyon malzemeleri ve panelton cepje kaplama hakkındaki bilgilere aşağıdaki yazımızdan uşaşabilirsiniz.
Panelton Cephe Giydirme ne işe yarar, Panelton Cephe Giydirme hangi alanlarda kullanılabilir gibi soruların cevabını sitemizde bulabileceksiniz.

Panelton Cephe Giydirme meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Cephe kap­la­ma­la­rı­nın gide­rek yay­gın­lık gös­ter­diği ülke­mizde her geçen yeni bir cephe giy­dirme ele­manı ile karşı kar­şıya kalı­yo­ruz. Bu cephe giy­dirme ele­man­la­rın­dan biri de panel­ton dış cephe giy­dirme ola­rak kar­şı­mıza çıkıyor.

meseleye girmeden Panelton Cephe Giydirme ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Bina­la­rın iç böl­me­le­rinde, çevre duvar­lar ve ses duvar­la­rında kul­la­nı­lan bu sis­tem, silo duvar­la­rında, yan­gın duvar­la­rında ve diyaf­ram duvar­la­rında taşı­yıcı ele­man ola­rak görev yapıyor.

izolasyon malzeme fiyatları meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Panel­ton dış cephe sis­tem­leri bir­çok avan­tajı bün­ye­sinde barın­dır­ma­sıyla bina­lara uygu­la­nı­yor. Önce­likle yük­sek oranda bir üretim hat­tına sahip olması her türlü bina ve yapıya kolayca entegre edi­le­bil­me­sini sağ­lı­yor. çünkü her yapı için özel üretim yapı­la­bi­li­yor ve bu sayede mon­taj anında bir­ta­kım zor­luk­lar yaşat­mı­yor. Bunun yanında üretim ve mon­taj uygu­la­ma­ları iklim şart­la­rına bağ­lı­lık gös­ter­mi­yor ve tama­men bağım­sız bir uygu­lama yapı­la­bi­li­yor. Ayrıca beto­narme yapı­lar, çelik yapı­lar ve pre­fab­rik yapı­lar için de uyumlu mon­taj üretim­leri sağlanabiliyor.

meseleye girmeden izolasyon malzeme fiyatları ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Panel­ton dış cephe sis­tem­leri kendi özel­liği içe­ri­sinde taşı­yıcı bir konumda yer ala­bi­li­yor. Diğer yan­dan brüt bir yüzeye sahip olması ve agrega görü­nümlü olması ise başka bir avan­tajı ola­rak kar­şı­mıza çıkıyor. Tüm bun­la­rın yanında fugalı ve tır­mıklı yüzeye sahip model­leri saye­sinde de bir­çok mimari yapı­nın görün­tü­süne uyum sağ­la­ya­bi­li­yor. Her türlü ısı yalı­tı­mına cevap vere­bi­len sis­tem, uygun kalın­lıkta üreti­le­bil­me­sin­den dolayı ısı yalı­tı­mında oldukça pra­tik uygu­la­ma­lar sunu­yor. Ayrıca yatay ve dikey kul­la­nım ala­nına sahip olması, her tür­den yapıya kolayca adapte olma­sına ve uyum sağ­la­ma­sına neden oluyor.

Son zamanlarin popüler konularindan olan yalıtım malzemesi fiyatları ile iliskili tanimlar yazida. yalıtım malzemesi fiyatları ile ilgili ziyaretçilerimizin yaklasimlari ve daha fazlasini bu adreste görebilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 22:04
Categories: Etiketler: , , , , ,

 

0 yorum:

 
>