KAMPANYALI ÜRÜNLER


10 Şubat 2011 Perşembe


Mantolamada Son Kat Kaplama kullanici görüslerinin , örneklerin yer ettigi bölümümüze bakabilirsiniz. Bunun yaninda Mantolamada Son Kat Kaplama nasil bir seydir seklindeki konularin çözümlerini vermeye çalistik.

konuya girmeden Mantolamada Son Kat Kaplama ile ilgili şunları söylemek gerekir. Isı yalı­tı­mın ve bina­nın ömrünü uzat­ma­nın en akıllı yol­la­rın­dan olan man­to­lama uygu­la­ma­la­rında son kat kap­la­ma­la­rı­nın nasıl yapıl­dı­ğını bili­yor musunuz?

Mantolamada Son Kat Kaplama konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Eğer bu konuda yeterli bil­gi­niz yoksa, son kat için yapı­lan kap­lama ter­cih­le­ri­nin bina­nın ömrünü uzat­mada oldukça önemli bir yerde oldu­ğunu bil­me­li­si­niz. Ayrıca sis­te­min ömrünü de aynı şekilde uzat­maya yara­yan bu ter­cih, doğru yapıl­ma­dı­ğında kısa bir zaman içe­ri­sinde hiz­met dışı kala­rak isten­me­yen sonuç­lara neden ola­bil­mek­te­dir­ler. Son kat ter­cih­le­rindeönemli olan konu­la­rın başında, kendi ağır­lı­ğı­nın üstünde bir kap­lama ile son kata yük­le­nil­mesi durumudur.

cephe mantolama konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Isı Yalı­tım Genel Tek­nik Şart­na­me­sinde belir­ti­len­lere göre son kat­larda kul­la­nıl­ması gerekn mal­ze­me­ler açıkça belir­til­miş­tir. Son kat­lar için özel­likle akri­lik ve sili­kon bazlı mal­ze­me­le­rin kul­la­nıl­ması ifade edi­len karar­na­mede, man­to­lama sis­tem­leri için en uygun koşul­la­rın ve mal­ze­me­le­rin sili­kon ve akri­lik içe­rikli olan­la­rı­nın sonuç vere­ceği belirtilmiştir.

Bu günlerde çokça gündeme gelen meseleler içinde yer bulan ısı izolasyonu için bu incelemeyi yazdık. Burdaki derlemede ısı izolasyonu ile ilgili oldukça ilginç konulara yer ayırdık, işinize yarayacağını düşünüyoruz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 11:34
Categories: Etiketler: , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>