KAMPANYALI ÜRÜNLER


10 Şubat 2011 Perşembe


Yangın Yalıtımı Nedir? adına yazılıp çizildi. Bu yazımızda da Yangın Yalıtımı Nedir? melesine deyineceğiz.

Yangın Yalıtımı Nedir? konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Ortaya çıkabi­lecek her­hangi bir yan­gın anında can ve mal kayıp­la­rı­nın en aza inmesi için bina­larda ger­çek­leş­ti­ri­len bir­ta­kım önlem uygu­la­ma­la­rınayan­gın yalı­tımıdenir. Nor­mal bir yan­gı­nın oluş­ması için yanıcı madde, oksi­jen ve ısı kay­na­ğı­nın bir arada bulun­ması yeterlidir.

konuya girmeden Yangın Yalıtımı Nedir? ile ilgili şunları söylemek gerekir. Yan­gın­dan korunma den­di­ğinde akla ilk gelenyan­gınsön­dürme sis­tem­leri içe­ri­sinde yer alan yan­gın sön­dürme sis­tem­leri ve bir­ta­kım uyarı sis­tem­leri gel­mek­te­dir. Oysa ki yan­gını önleme de yalı­tım mal­ze­me­le­ri­nin de oldukça büyük bir etkisi bulun­mak­ta­dır. Genel anlamda düşü­nül­dü­ğündeyan­gın sön­dürme sis­tem­leri ve uyarı sis­tem­leri yan­gı­nın baş­la­ması ardın­dan ken­di­le­rini ortaya atan önlem­ler ola­rak görül­mek­te­dir­ler. Ancakyan­gın yalı­tımımal­ze­me­leri aynı şekilde fayda sağ­la­maz­lar. Çünküyan­gın yalı­tımmal­ze­me­leri yan­gı­nın olu­şu­mun­dan önce etkili olmakta ve daha yan­gın çıkma­dan onu engel­le­yici bir görev üstlen­mek­te­dir. İşte bu yüz­denyan­gın yalı­tımıdiğer yan­gın önlem­le­rin­den ayrı bir konumda ince­le­nir ve ter­cih edilir.

konuya girmeden yalıtım malzemesi fiyatları ile ilgili şunları söylemek gerekir. Olası bir yan­gı­nın oluş­ma­sın­dan önce bir­ta­kım önlem­ler alın­mak iste­ni­yorsa kesin­likleyan­gın yalı­tımürün­le­ri­nin kul­la­nıl­ması gerekmektedir.

iç yalıtım ile alakalı sonuçları burada görebilir, yalıtım malzemeleri fiyatları için yapılmış olan eleştri ve makaleleri bulabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 10:04
Categories: Etiketler: , , , , ,

 

0 yorum:

 
>