KAMPANYALI ÜRÜNLER


11 Şubat 2011 Cuma


Capatect Dalmaçyalı ile alakalı anlatılanlar, Capatect Dalmaçyalı nedir ne işe yarar şeklindeki meselelere .

konuya girmeden ses yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir. Fiili Boya’nın mato­la­mada lider mar­ka­la­rın­dan biri olan capa­tect dal­maç­yalı, 30 yıl­dan bu yana cephe kap­la­ma­larda ön plana çıkan bir uygu­lama konumundadır.

ses yalıtımı konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Dış cephe yalı­tı­mında ısının geö­işini yüzde 50 ora­nında engel­le­yen capa­tect dal­maç­yalı, uygu­lama yapı­lan her bölü­mün ömrünü uzat­mak­ta­dır. Bunun yanında konut­lar içe­ri­sinde den­geli bir ısı akışı sağ­la­yan sis­tem, sağ­lık ve kon­fo­run bera­be­rinde gel­diği deş cephe kap­lama uygu­la­ması olmaktadır.

ses yalıtımı konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Capa­tect dal­maç­yalı yalı­tım sis­temi ile kap­la­nan duvar­lar sıcağı geçir­me­diği gibi soğuğu da geçir­me­mek­te­dir. Yani sis­tem mev­cut ortamda ki ısının den­ge­sini her zaman ayar­la­mak­ta­dır. Yüzde 50 ora­nında bir yakıt tasar­rufu ile gelen sis­tem, ona­rım mas­raf­la­rında en tutarı müş­te­ri­le­rine sunar­ken, aynı zamanda çevre dostudur.

konuya girmeden ses yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir. Özel labo­ra­tuar çalış­ma­la­rıyla oluş­tu­rul­muş capa­tect dal­maç­yalı, en yük­sek per­for­man­sın sağ­lan­ması için bir­ta­kım uygu­la­ma­lar­dan geçi­ril­miş­tir. Diğer yan­dan mak­si­mum ısı yalı­tımı sağ­lan­ması için de bazı uygu­la­ma­lara tabi tutu­lan ürün, deko­ra­tif­liği de yanına ala­rak tüm müş­te­ri­le­rine hiz­met verme amaçlı en uygun koşul­larda geliştirilmiştir.

boru izolasyon fiyatları için çok sayıda sey var. Bu yazımızda da su yalıtım adına söylenenlere şöyle bir göz atacağız.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 20:34
Categories: Etiketler: , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>