KAMPANYALI ÜRÜNLER


11 Şubat 2011 Cuma


Strüktürel Silikonlu Cam ile alakalı sonuçları burada görebilir, Strüktürel Silikonlu Cam için yapılmış olan eleştri ve makaleleri bulabilirsiniz.

konuya girmeden çatı yalıtım malzemeleri ile ilgili şunları söylemek gerekir. sStrük­tü­rel Sili­konlu Cam adı veri­len sis­tem genel­lik büyük iş yer­leri için ter­cih edi­len camlı dış kap­lama sis­te­mi­dir. Yani dış cephe kap­lama ola­rak bili­nir. Diğer kap­la­ma­lar­dan farkı ise  Strük­tü­rel Sili­konlu Cam sis­temi bina­nın dış kıs­mını tama­men cam­lar ile kap­la­mak­tır. Strük­tü­rel Sili­konlu Cam kap­lama sis­temi  binaya güzel görü­nüm kazan­dı­rır. Bunun yanı sıra sili­konlu özel­liği ile ısı yalı­tı­mını engel­ler kolay kolay soğuk havayı içe­riye atma­yan bir sis­tem ile tasar­lan­mış­tır. Strük­tü­rel Sili­konlu Cam genel­likle has­ta­ne­lerde ve büyük işyer­le­rinde ter­cih edi­len bir sistemdir.

yalıtım izolasyon ne işe yarar, ses yalıtımı nerelerde tercih edilebilir şeklindeki merak edilenlerin yanıtlarını burada bulabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 14:34
Categories: Etiketler: , , , , ,

 

0 yorum:

 
>