KAMPANYALI ÜRÜNLER


11 Şubat 2011 Cuma


Sundurma Çatı incelememiz şimdilik gözden geçirilmektedir, Sundurma Çatı ile ilgili öbür incelemelerimize yönemlenizi tavsiye edebiliriz.

meseleye girmeden Sundurma Çatı ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Sun­durma çatı­la­rın son zaman­larda uygu­lan­dığı anla­lar ara­sında modü­ler çatı sis­tem­leri bulun­mak­ta­dır. Özel­likle este­tik bir tasa­rım sun­ması yanında farklı bir deko­ras­yon ürünü ola­rak kar­şı­mıza çıkmaktadır.

dış yalıtım fiyatları meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Sun­durma çatı pra­tik uygu­la­ma­la­rın odak nok­ta­sında yer almak­ta­dır. Genel ola­rak her yüzey için kolay uygu­la­na­bilme man­tı­ğına sahip­tir. Bunun yanında çoğu zaman eko­no­mik bir uygu­lama alanı sunmaktadır.

Sundurma Çatı meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Sun­durma çatı sis­tem­leri önce­likle kapı ve pen­cere kısım­la­rını yağ­mura karşı koru­makta ve kar yağışı ve ıslanma gibi etken­lere karşı engel oluş­tur­mak­ta­dır. Bu durum­la­rın tam aksi ola­rak da güneş ışınla­rına maruz kal­ma­larda yine yapı­la­rın korun­ma­sınısağ­la­mak­ta­dır. Defor­mas­yona uğra­yan yapı­larda etkili olan ürün, renk sol­ma­la­rında da etkili çözüm­ler üretmektedir.

meseleye girmeden Sundurma Çatı ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Genelde sun­durma çatı lev­ha­ları 70 cm ve 100 cm ola­rak üretil­mek­te­dir. Bunun yanında isteğe bağlı ola­rak 120 cm ve 150 cm ola­rak da üretilebilmektedirler.

izolasyon başlıklı incelemede yaptığımız yorumları inceleyebilir, izolasyon malzemeleri fiyatları hakkında detaya arşivimizi kullanarak ulaşabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 14:34
Categories: Etiketler: , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>