KAMPANYALI ÜRÜNLER


10 Şubat 2011 Perşembe


Bu zamanlarda epeyce gündeme gelen meseleler içinde bulunan Su Yalıtımının Önemi için bu incelemeyi yazdık. Burdaki makalede Su Yalıtımının Önemi için epeyce ilginç özelliklere yer ayırdık, işinize yarayacağını düşünüyoruz.

Su Yalıtımının Önemi konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Yalı­tım sek­törü Türkiye’de dahil dünya çapında gide­rek önemini artı­rı­yor. Geliş­me­ler bu şekilde devam eder­ken hemen hemen her konuda yalı­tım ürün­leri ve uygu­la­ma­ları baş gös­te­ri­yor. Son zaman­larda büyük bir alana hitap edensu yalı­tımları da bir­çok bina ve mekanda kul­la­nım altına alın­maya baş­lı­yor. Tabi buyalı­tımuygu­la­ma­sında dahi bir­ta­kım ince­likle ve uyul­ması gere­ken kural­lar baş gösteriyor.

boru izolasyon fiyatları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Su yalı­tımıyapa­bil­mek için önce­liklesu yalı­tı­mı­nınneye yara­dı­ğını ve neleri yapa­bi­le­ce­ğini çok iyi bil­mek gere­ki­yor. Bu bağ­lamda ortaya çıkan durum ise suyun gire­ceği yer­lerde engel oluş­tur­mak, temel­le­rin ya da top­rakla temas eden böl­ge­le­rin duvar­la­rını sudan koru­mak, çatı­ları izole etmek, su basa­bi­lecek yer­leri bu durum­dan uzak­laş­tır­mak ve buna ben­zer tanım­la­ma­lar kar­şı­mıza çıkıyor.

boru izolasyon fiyatları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Su yalı­tımıuygu­la­nan bina­la­rın işleme alı­nan bu böl­ge­leri diğer böl­ge­lere göre gözle görü­lür bir uzun ömür sunu­yor. Çünkü suyla temas eden böl­ge­ler her zaman ıslak bir yapıda kalır­ken, sudan uzak tutu­lan böl­ge­ler ise kuru kal­ma­sın­dan dolayı olu­şan nem­den ya da bak­teri olu­şum­la­rın­dan etki­len­mi­yor. Su yalı­tımı bina­nın ilk inşası anında yapıl­masa bile son­ra­dan bina­lara entegre edi­le­bi­li­yor. Bu yönüyle de çoklu sis­tem çözüm­leri sunar­ken, her an bina­ları koruma altına almada başa­rılı sonuç­lar ortaya çıkarıyor.

boru izolasyon fiyatları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Bina­la­rın temel inşa­la­rında mev­cut böl­ge­le­rin sudan etki­len­me­mesi için teme­lin yuka­rıya kal­dı­rıl­ması gere­kir, ancak her­ke­sin bil­diği gibi şu an için böyle bir durum müm­kün değil­dir. Bu nedenle ön plana çıkan su yalı­tım ürün­leri olmakta ve uygu­lan­dığı her alanda gerekli şart­lar uygu­lama altına alın­dı­ğın­dan başa­rılı sonuç­lar ortaya çıkar­mak­ta­dır. Böy­le­likle bina temel­le­rinde yanizemin yalı­tımıiçin man­tar ve küf olu­şumu gibi prob­lem­le­rin önüne geçil­mekte ve temel­le­rin ömrü uza­tı­la­bil­mek­te­dir. Her­kes bilir ki temel bir bina için oldukça önemli bir konumda yer almak­ta­dır. Ayrıca sadece temel­lere değil bina­la­rın çatı­ları içinde yapı­lansu yalı­tımsis­tem­leri bina için önemli bir boyut­ta­dır. Bu sayede çatı­larda mey­dana gelen bir­ta­kım çürüme­ler ve alt kat­lara inen su sızın­tı­ları engel­len­mek­te­dir. Bu durumda yine bina­la­rın ömrünü uzat­mada oldukça etkili bir fak­tör olmaktadır.

çatı izolasyon malzemeleri fiyatları adlı makale de yayınladığımız verileri inceleyebilir, cephe mantolama için daha çok detaya arşivimizi kullanarak ulaşabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 07:04
Categories: Etiketler: , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>