KAMPANYALI ÜRÜNLER


10 Şubat 2011 Perşembe


Dış Cephede Yalıtım İhtiyacının Sebepleri başlıklı incelememize göz atabilir, Dış Cephede Yalıtım İhtiyacının Sebepleri daha fazlası için sitemizi inceleyebilirsiniz.

meseleye girmeden Dış Cephede Yalıtım İhtiyacının Sebepleri ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Bir­çok ülkede gerek ısıtma gerekse soğutma için oldukça büyük oranda har­ca­ma­lar yapıl­mak­ta­dır. Ancak belirli bir dönem­den beri bu sorun için iste­nen önlem­le­rin alı­na­bil­diği ve eko­no­miye katkı sağ­la­na­bil­diği sis­tem­ler ortaya çıkmış­tır. Bu yön­tem­ler yalı­tım sis­tem­leri ya da mal­ze­me­leri ola­rak ken­dini göstermektedir.

Dış Cephede Yalıtım İhtiyacının Sebepleri meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Uzman­lar, evle­rin ve bina­la­rın gere­ken yalı­tım ürün­leri ile kap­lan­dı­ğında ya da olması gere­ken yalı­tım sis­tem­leri uygu­lan­dı­ğında hem ener­ji­den hem de bir­çok prob­lem­den uzak kalı­na­bi­le­ce­ğini belir­ti­yor­lar. Bir bina­nın yalı­tım ihti­ya­cına kısaca bakıl­dı­ğında ise kar­şı­mıza ilk çıkan sebep, ener­ji­den elde edi­len veri­min artı­rıl­ması ve maddi yön­den büyük ölçüde tasar­ruf edil­mesi kar­şı­mıza çıkıyor. Ayrıca bina­la­rın iklim koşul­la­rına karşı korun­ması ve bir­çok doğa ola­yın­dan etki­len­me­mesi ise yine öne sürü­len sebep­le­rin ara­sında yer alı­yor. Bunun yanında yalı­tım sis­tem­le­ri­nin dik­kat çekici bir yanı­nın ise ömür boyu kul­la­nı­la­bil­mesi, uzun zaman­lar bakım ya da ona­rım gerek­tir­me­mesi, kalıcı bir yapıda olması ve ekst­ra­dan sorun­lar ortaya çıkar­ma­ması oluyor.

meseleye girmeden Dış Cephede Yalıtım İhtiyacının Sebepleri ile alakalı bunları belirtmek gerekir. Diğer yan­dan yalı­tım dış cephe yalı­tım sis­tem­le­ri­nin kon­foru artır­ması ise bek­len­ti­le­rin üzerinde bir yaşama ola­nak tanı­yor. Bu konuda en büyük etke­nin ise ısının bina içe­ri­sinde homo­jen bir dağı­lıma sahip olması şeklinde gös­te­ri­li­yor. Ayrıca dışa­rıda olu­şan ses­le­rin bina içe­ri­sine emi­le­rek alın­ması sesin en az yüzde 50 ora­nında yalı­tıl­ması ola­rak kar­şı­mıza çıkıyor. bu da demek olu­yor ki bir zaman­lar his­se­di­len orta boyutta ki gürül­tü­le­rin dahi yalı­tım enge­lini aşa­ma­dı­ğını ortaya koyuyor.

dış yalıtım fiyatları ile ilgili yorumlarin ve tanimlarin bulundugu bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz. Ayrica ses yalıtımı nasil bir seydir gibi sorularin cevaplarini da arastirdik.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 07:04
Categories: Etiketler: , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>