KAMPANYALI ÜRÜNLER


10 Şubat 2011 Perşembe


daha önce Ters Tavan Isı Yalıtımı ile alakali makaleler yazmistik bu sektörde yillandir faaliyet gösteren bir sirket de Ters Tavan Isı Yalıtımı. Ters Tavan Isı Yalıtımı tarzi ihtiyaçlari bu kurumdan satin alabilirsiniz.

konuya girmeden dış cephe kaplamaları ile ilgili şunları söylemek gerekir. Ters tavan ısı yalı­tım sis­tem­le­ri­nin son­lan­dı­rılma aşa­ma­sına gelin­di­ğinde sprey poli­üre­tan uygu­la­ma­sı­nın ardın­dan mev­cut tavan isteğe bağlı ola­rak alçı panel­ler ya da pla­ka­lar ile örtü­le­bil­mek­te­dir. Bunun yanında bu tavan­la­rın deko­ra­tif bir görü­nüme sahip olması iste­ni­yorsa, ahşap lambri alter­na­tifi de her zaman çözüm öneri­leri ara­sında yer ala­cak bir uygu­lama konumundadır.

konuya girmeden dış cephe kaplamaları ile ilgili şunları söylemek gerekir. Sağ­la­dığı tasar­ruf ve ek yer­leri bulun­ma­yan bu sis­tem ile ger­çek bir yalı­tı­mın sağ­la­ya­bi­lir ve eğer ister­se­niz este­tik ve şık bir tavan kap­la­ması ile tavan­la­rı­nızı bam­başka bir hale getirebilirsiniz.

dış cephe adına hazırlanmış makaleler, izolasyon köpük fiyatları nasıl yapılabilir.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 05:34
Categories: Etiketler: , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>