KAMPANYALI ÜRÜNLER


14 Şubat 2011 Pazartesi


Bu günlerde oldukça gündeme gelen konular arasında bulunan Dış Cephe Boyama ve Çeşitleri adına bir inceleme hazırladık. Bu yazıda Dış Cephe Boyama ve Çeşitleri için epeyce farklı meselelere değindik, umarız işinize yarar.

yalıtım malzemesi fiyatları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Dış ceh­peye yapı­lan bir güzel­lik bir imajdır.Bir bina hasar gör­dü­ğünde veya  kir­len­di­ğinde insan­la­rın aklında kötü bir iti­bar bırakır.Diğer taraf­tan sağ­lam ve este­tik görü­nen bir bina değe­rine değer katar.Binanın dış cep­he­sinde bir hasar varsa bu hasar bina­nın değe­rini de düşürür.Dolayısı ile dış cep­hede bu tür sorun­lar için baş­tan önlem almak gere­kir. Bunun için de su itici, buhar geçir­gen, yapışma muka­ve­meti yük­sek ve kire karşı daya­nıklı bir dış cephe boyası kul­lan­mak önem taşır.Türkiye’nin ilk sili­kon reçine esaslı ve ilk foto­ka­ta­li­tik dış cephe boyası Amp­hi­si­lan, sili­konlu dış cephe boyası Muresko Silak­ril ve akri­lik emül­si­yon esaslı dış cephe boyası Betak­ril, bina­ları doğal düş­man­la­rın­dan koru­ya­rak uzun süre genç ve modern görü­nüm­le­rini muha­faza etme­le­rini sağ­lar. Amp­hi­si­lan, Muresko Silak­ril, Betak­ril şimdik bu üçünü biraz daha aça­lım ve bu konuda sizi bilgi sahibi yapalım.

yalıtım malzemesi fiyatları konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Sıva, serpme, tarak-silme mozaik, beton, brüt beton, beto­pan, mdf, osb, ren­gini kay­bet­miş ken­dini taşı­ya­bi­len eski boyalı, tera­sit tipi yüzey­lere uygulanabilir.

konuya girmeden yalıtım malzemesi fiyatları ile ilgili şunları söylemek gerekir. Muresko Silak­ril, brüt beton, düz veya pürüzlü her cins sıvalı, mine­ral esaslı yüzey­lerde, ren­gini kay­bet­miş ken­dini taşı­ya­bi­len sili­kon veya akri­lik esaslı eski boyalı yüzey­lerde deko­ra­tif ve koru­yucu ola­rak güvenle kullanılabilir.

konuya girmeden Dış Cephe Boyama ve Çeşitleri ile ilgili şunları söylemek gerekir. Sıva, serpme, tarak-silme mozaik, beton, brüt beton, beto­pan, mdf, osb, ren­gini kay­bet­miş ken­dini taşı­ya­bi­len eski boyalı, tera­sit tipi yüzey­lere uygulanabilir.

çatı izolasyon ile ilgili söylenen sayıca çok nokta var. Bu yazımızda da çatı malzemeleri melesine genel olarak göz atacağız.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 10:04
Categories: Etiketler: , , , , ,

 

0 yorum:

 
>