KAMPANYALI ÜRÜNLER


10 Şubat 2011 Perşembe


Henkel Thomsit Tesviye Şapı yazımız şuanda yenilenmektedir, Henkel Thomsit Tesviye Şapı ile ilgili diğer yazılarımıza bakmanızı tavsiye ederiz.

Henkel Thomsit Tesviye Şapı meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Hen­kel tara­fın­dan üretime alı­nan thom­sit tes­viye şapı özel­likle zemin uygu­la­ma­la­rında, deko­ras­yon ve mekan tasa­rım­la­rında ki uygu­la­ma­larda uzun bir zaman­dan bu yana oldukça önemli bir konuma gel­miş­tir. Deko­ra­tif mekan­la­rın oluş­tu­rul­ma­sında pra­tik çözüm­ler sunan thom­sit tes­viye şapı, bir­çok meka­nın ferah ve kon­fora ulaş­ma­sında etkili bir konumda yer almaktadır.

Henkel Thomsit Tesviye Şapı meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Astar gru­buna bakıl­dı­ğında 0,5–5 mm ve 0,5–10 mm arası üretime alın­mak­ta­dır. Üretil­diği her türlü kalın­lıkta çabuk kuruma ve kul­la­nış­lı­lıksunan thom­sit tes­viye şapı, yer­den ısıt­malı sis­tem­ler üzerinde de oldukça etkili olmak­ta­dır. Rutu­bete daya­nıklı olma­sı­nın yanında, sertPVCuygu­la­ma­ları içinde uygun bir malzemedir.

yalıtım fiyatları meselesiyle ilgili olarak şunu belirtmeden geçmeyelim Diğer yan­dan thom­sit tes­viye şapın poli­üre­tan içe­rikli Thom­sit P 625 modeli, lami­nat ve par­ke­le­rin uygu­lama aşa­ma­sında etkili bir işlev sunar­ken, kısa zamanlı su etki­le­rine daya­nık­lı­lık gös­ter­mekte ve yer­le­şim için oldukça hızlı imkan­lar sağlamaktadır.

dış cephe konusunda yapılan açıklamalara bakabilir, ısı yalıtım malzemeleri fiyatları için daha çok bilgiye diğer sayfalarımızdan bakabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 17:34
Categories: Etiketler: , , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>