KAMPANYALI ÜRÜNLER


10 Şubat 2011 Perşembe


ISOFIXDış Cephe Astar hakkında neler söylenmiş, ISOFIXDış Cephe Astar ne işe yarar şeklindeki konulara burdan ulaşabilirsiniz.

konuya girmeden ses yalıtımı ile ilgili şunları söylemek gerekir. ISOFIXdış cephe astarı akri­lik içe­rikli bir dış mekan uygu­la­ma­sı­dır. Ayrıca içe­ri­ğinde yer alan su bazlı mine­ral koru­yucu dış cep­he­nin bir­çok dış etkiye karşı zarar gör­me­sini engellemektedir.

konuya girmeden ISOFIXDış Cephe Astar ile ilgili şunları söylemek gerekir. ISOFIXdış cephe asta­rı­nın uygu­lama alan­ları ara­sında taş, sıva, tuğla ve beton gibi kısım­lar yer almak­ta­dır. Uygu­lama anla­rında mine­ral kökenli zemin­ler üzerine oldukça etki etmek­te­dir. Diğer yan­dan zayıf özel­liğe sahip zemin­lerde ki kum­lan­ma­ları ve tebe­şir­len­me­leri orta­dan kal­dır­mak­ta­dır. Mine­ral kökenlizemin­lere doku tak­vi­yesi sağ­la­ma­sı­nın yanında, aynı zamanda ade­rans oranı oldukça yük­sek­tir. Bu sayede zemin­lerle tam bir kay­naşma sağ­la­makta ve kaba­ra­rak dökül­me­le­rin önüne geçmektedir.

ISOFIXDış Cephe Astar konusuyla alakalı olarak şunu söylemeden geçmeyelim Orta­lama 20 dere­cede kuruma özel­liği yer alanISOFIXdış cephe asta­rında, kuruma süresi ise 5 saat gibi bir zaman dilimi ola­rak kar­şı­mıza çıkmak­ta­dır. Su emici özel­li­ği­nin oldukça az olması uzun ömürlü olma­sını sağ­la­ma­sı­nın yanında, tek başına uygu­la­maya alın­dığı alan­larda buhar den­ge­sini sağlamaktadır.

mantolama istanbul adlı derlememize göz gezdirebilir, çatı malzemeleri daha fazlası için arşivimizi kullanabilirsiniz.

Posted by Gönderen cagriuysal zaman: 17:34
Categories: Etiketler: , , , , , , ,

 

0 yorum:

 
>